December 9, 2023

Pakettien lähettäminen voi olla hermoja raastava kokemus, kun pakettien sisältö on joko kallista tai sentimentaalista. Ja tämä pätee erityisesti, jos pakettisi on pitkällä matkalla tai jos se on jollain tapaa tärkeä yrityksesi tai suunnittelemiesi asioiden kannalta. Joka tapauksessa, kun olet pakkaanut tuotteesi ja lähettänyt sen pois, se on suurelta osin poissa käsistäsi – minkä vuoksi on niin tärkeää varmistaa, että valitset hyvän toimitusyrityksen hoitamaan sen puolestasi.
Toinen asia, jonka voit tehdä ennen kuin jäät vain pitämään sormet ristissä, on varmistaa, että olet pakkaanut sen mahdollisimman hyvin, jotta se on turvallisesti suojattu kaikilta mitä sille voi tapahtua matkan aikana tai edes kerran. se on saapunut määränpäähän.
Mutta hyvän pakkauksen tärkeydestä huolimatta monet ihmiset ovat edelleen alttiita tekemään muutamia virheitä, jotka johtavat lukuisiin ongelmiin. Joskus nämä virheet voivat jopa tehdä paketista haavoittuvamman kuin ennen! Lue eteenpäin nähdäksesi joitain yleisimpiä ihmisten tekemiä virheitä ja kuinka välttää ne itse…
Virhe 1: Pakkaa liian löyhästi
Liian löysä pakkaaminen tapahtuu, kun sinulla on suuri laatikko tai paketti, jonka sisällä on suhteellisen pieni esine. Ongelmana tässä on se, että tuote on aivan liian helppo rullata tai liukua sisällä, mikä voi saada sen iskemään pakkauksen seiniä vasten ja yleensä iskemään. Jos haluat pitää esineesi turvallisempana, sinun on pehmustettava se tai löydettävä jokin muu tapa pitää se paikallaan.
Virhe 2: Liian tiukka pakkaus
Et ehkä usko, että liian tiukka pakkaaminen voi olla ongelma, mutta itse asiassa se voi yhtä hyvin aiheuttaa ongelmia kuin liian löysä pakkaaminen. Tämä johtuu siitä, että tiukka pakkaaminen voi aiheuttaa painetta sisällä olevaan esineeseen ja siten saada kierteiset osat todennäköisemmin katkeamaan. Samalla tiivis pakkaaminen tarkoittaa, että esine on tehokkaasti lähempänä pintaa, jotta sitä voidaan helposti lyödä. Jos tuotteesi ei ole vain neliömäinen tai pyöreä, jätä tilaa raajojen ympärille ja lisää niiden ympärille pehmusteita.
Virhe 3: Kovan pakkauksen käyttö
Tämä ei tule olemaan ongelma 90 prosentissa tapauksista, mutta joidenkin ihmisten, joilla on erityisen herkkiä esineitä, kannattaa muistaa, että pakkauksen tulee olla vähemmän kestävä kuin itse esine. Tämä on virhe, jonka ihmiset tekevät käyttäessään vetoketjuja pitämään asioita paikoillaan tai käyttäessään tarroja puuvillalla jne. Varmista, että tuotteesi todella tulee ulos, kun se pääsee sinne, missä sen on oltava!
Virhe 4: Pakkauksen tekeminen liian pehmeäksi
Yhtä huonoa on, että pakkaus on liian pehmeä. Tämä on erityisen suuri ongelma laatikoissa, jotka hajoavat helposti vedessä – ne voivat aivan liian helposti liueta olennaisesti sateen vaikutuksesta jättäen esineesi haavoittuvaksi. Jos tuotteesi ei ole vedenpitävä, varmista, että pakkaus on!
Virhe 5: Ei merkitse pohjaa
Kaikkien pakkausten, jotka ovat särkyviä ja joissa on selvä “oikea puoli ylöspäin”, yläosaan tulee merkitä oikea puoli ylöspäin. Näin kannattimet eivät vahingossa nosta niitä ylösalaisin ja aiheuta vahinkoa.
Virhe 6: Pakkauksesta ei tehdä tarpeeksi selkeää
Sinulla voi olla maailman paras pakkaus, mutta jos et merkitse osoitetta selkeästi, sillä ei ole väliä, koska se ei pääse perille. Varmista, että käytät parasta käsinkirjoitustasi ja kirjoitat isoilla kirjaimilla, ja liitä aina palautusosoite varmuuden vuoksi.
Siinä on siis paljon vinkkejä tavaroidesi turvallisuuden parantamiseksi ja tapaturmattoman matkan todennäköisyyden parantamiseksi. Käytä oikeaa pikarahtiyritystä ja varmista, että vastaanottajasi odottaa pakettia, etkä mene pieleen!