February 28, 2024

Muutto kotiin on erittäin jännittävää ja hienoa muutosta kääntää uusi lehti ja suunnitella kotisi uudelleen. Ainoastaan ongelma on, että voi kestää hetken ennen kuin alat pitää hauskaa – aluksi se tuntuu vain raskaalta työltä ja suurelta stressiltä, ja sinulla on laatikoita kaikkialla ja paljon asioita katoaa. Sitten haasteena on osata sisustaa täysin uusi tila käyttämällä esineitä, jotka olet ostanut täysin eri kotiin. Nämä vinkit auttavat tekemään elämästä helpompaa, joten lue eteenpäin saadaksesi yliotteen!
Peilien käyttö: Onko huoneesi mielestäsi pimeä? Eikö kotonasi ole niin monta peiliä kuin haluaisit? Haluat ehkä sijoittaa peilin lähemmäs ikkunoitasi. Tämä toimii, koska se levittää valoa ikkunoista ympäri huonetta ja koska se tarjoaa miellyttävät näkymät huoneen useille puolille. Tämä on erinomainen vinkki, jos haluat tehdä sekavista huoneista suuremman ja valoisamman.
Sunseaker: Tästä puheen ollen, Sunseaker on kätevä sovellus, jonka avulla löydät nopeasti, missä luonnonvalon lähde on eri vuorokaudenaikoina. Tämä toimii älypuhelimesi GPS:n ja kompassin avulla, jotta voit paikantaa, missä aurinko milloin tahansa on. Tietysti voit myös käyttää vain kompassia ja tietoa, mutta miksi kamppailla, kun sovellukset tekevät asioista niin helppoa?
PhotoMeasures: Kun ostat uusia huonekaluja ja muita esineitä, PhotoMeasures auttaa sinua tarkistamaan nopeasti, mahtuvatko uudet lisäykset huoneisiisi. Big Blue Pixelin kehittäjät tekevät tämän antamalla sinun kirjoittaa nopeasti suoraan mitat ja muistiinpanot puhelimella otettuihin kuviin sen sijaan, että sinun tarvitsee luoda yksityiskohtainen pohjapiirros. Se varmistaa, että et palaa kotiin kotiasemalta, kun kallis uusi kaappisi on liian suuri, ja antaa sinulle kaikki mitat sekä sisustuksen ja värimaailmat yhdellä silmäyksellä.
Kivilattia: Jos etsit parhaita neuvoja siitä, minkä tyyppisen lattian hankit uuteen kotiin, harkitse kiven käyttöä. Huoneissa, jotka näyttävät aina paljon älykkäämmiltä, kannattaa käyttää kalkkikiven kaltaista kiveä kiinteistösi lattiana. Tämä antaa sinulle kiinteän lattian, joka voidaan helposti pyyhkiä pois liinalla, kun se on likainen ja joka ei halkeile tai huonone – tyhjiötä ei tarvita! Toinen etu on, että kivi ei mene pois muodista, mikä tarkoittaa, että saat enemmän irti sijoituksestasi. Muista kuitenkin, että kivilaatat ovat kalliimpia alkuhankintoja verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Se on erinomainen sisustuspäätös vähentää huoltoa itsellesi.
Muuttoyritykset: Vaikein osa uuden kodin pohjaratkaisun suunnittelussa on työskennellä muuton jälkeen jääneen sotkun ja sotkun läpi. Kotimuutot ja niiden saaminen auttamaan huonekalujen ja laatikoiden sijoittamista toiseen päähän on hyvä tapa tehdä tästä osasta prosessia hieman vähemmän pelottava!
Pinterest: Onko sinulla vaikeuksia saada ideoita uuteen sisustukseen? Cold Brew Labsin Pinterest on erinomainen sovellus hyödyllisten kuvien etsimiseen ja tallentamiseen. Se tekee tämän tarjoamalla yhdelle sivulle monia ideoitasi (lajiteltu tietysti luokan mukaan). Pinterestissä on paljon ominaisuuksia, kuten mahdollisuus järjestää kuvia helposti lisäämällä uusia tauluja tai tehdä muistiinpanoja asioista, joista pidät. Yksi ongelma kuitenkin on, että se ei ole helpoin graafinen käyttöliittymä, mutta lopulta tämä on erinomainen sovellus löytää sisustusinspiraatiota uuteen kotiin.
Ole häikäilemätön!: Muista heittää pois paljon asioita. Ostit nämä toiseen kotiin, ja lopulta he vain sotkevat uuden kotisi ja tekevät elämästä vaikeampaa. Heitä pois tavaroistasi, niin huomaat, että uudella kodilla on paremmat mahdollisuudet näyttää puhtaalta ja siistiltä ja hyödyttää siihen sopivia esineitä.