December 9, 2023

Jos rakennus- tai suunnitteluprojektisi vaatii ruostumattomien teräsputkien ja liitososien käyttöä, tiedät hyvin, että tuontituotteet voivat olla kustannustehokkaita. Kanadassa valmistettujen putkien ja liitososien ostamisella on merkittäviä etuja. Tässä on viisi parasta etua kotimaisten ruostumattomien teräsputkien ostamisesta.
1. Taattu tarkkuus
Kanadassa valmistetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut putket valmistetaan äärimmäisellä tarkkuudella kooissa 1/8″ – 8″. Tarkkuusvalmistus on ratkaisevan tärkeää putkien pitkän osien käyttöiän kannalta, koska niitä käytetään korkeapainesovelluksissa. Toisin kuin tuontiputket, kotimaisia putkien valmistajia sitovat Canadian Standards Associationin asettamat tiukat valmistusstandardit. Kanadan standardineuvosto määrää tiukkoja rangaistuksia valmistajille, jotka eivät noudata Kanadan standardeja. Halusitpa sitten kierteitettyjä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja liittimiä, joiden paino on 150 puntaa, tai putkia, joiden paino on 3 000 puntaa, voit olla varma, että Kanadassa valmistetut putket täyttävät nämä standardit johdonmukaisesti.
2. Ylivoimainen korroosionkestävyys
Kaikkea ruostumatonta terästä ei valmisteta samalla laadulla. Korkealaatuisten putkien luomiseksi on käytettävä molybdeenin, nikkelin ja kromin tarkkoja tasapainoja. Kanadan standardineuvosto velvoittaa kanadalaiset putkien valmistajat valmistamaan putkia, joilla on korkea korroosionkestävyys. Kotimaiset putket ylittävät tyypillisesti tuontiputkien korroosionkestävyyden, koska Kanadan standardit ovat niin paljon korkeammat. Kanadalaisen ostaminen takaa, että putket kestävät niiden odotetun käyttöiän.
3. Alempi ilmaston lämpenemispotentiaali
Kaikki ruostumattomasta teräksestä valmistetut putket tuottavat saasteita ja myrkkyjä valmistuksensa aikana. Teräksen tuotanto on erittäin energiaintensiivistä, mutta Kanadassa tuotetuilla putkilla on alhaisempi ilmaston lämpenemispotentiaali (GWP) kuin tuontiputkilla. Canadian Environmental Assessment Agencyn mukaan kanadalaiset yritykset ovat velvollisia ostamaan hiilidioksidipäästöhyvityksiä korvatakseen aiheuttamansa pilaantumisen. Kanadalaiset putkien valmistajat ovat sitoutuneet vähentämään energiankulutustaan kierrättämällä ja tehostamalla valaistusta, lämmitystä ja jäähdytystä tehtaissaan. Kanadassa louhituista metalleista valmistettujen putkien hiilijalanjälki on pienempi, koska kuljetus- ja kuljetusvaatimukset ovat pienemmät.
4. Parempi kassavirta
Kanadalaisen ostaminen voi auttaa liiketoiminnan kassavirtaa, kun siirryt pois ympäristönäkökohdista. Yrityksen luottohistoriasta riippuen jotkut ruostumattomien teräsputkien toimittajat tarjoavat asiakkailleen luottolimiittejä, kuten Net 30 tai Net 60. Tällaiset luottolimiitit ovat tyypillisesti anteliaampia kanadalaisten valmistajien ja asiakkaiden välillä kuin ne olisivat ulkomaisia valmistajia. Yritykset, jotka voivat hyötyä putkien ostamisesta ja käytöstä jopa 60 päivää ennen niiden maksamista, saavat paremman kassavirran.
5. Mielenrauha
Kotimaiset putket valmistetaan kotimaisten ohjeiden ja toleranssien mukaan. Tämä säästää asiakkailta ostamiensa osien teknisten tietojen tarkistamista. Canadianin ostaminen antaa mielenrauhan kaikille rakennusprosessin osapuolille suunnittelijasta valmistajaan.
Johtopäätös
Nämä viisi etua ovat ratkaisevan tärkeitä Kanadassa valmistettujen ruostumattomien teräsputkien ostamisen arvon ymmärtämiseksi. Jätä meille kysymys tai kommentti alle!